HET CONCEPT -
16465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16465,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

HET CONCEPT

 

Het concept Landschaphotel kent 3 deelconcepten: het hotelconcept, het gebouwconcept van de speciaal voor het Landschaphotel ontwikkelde Landschapkamers en het concept voor versterking van en samenwerking in het landschap.

Hotelconcept 500x280

HOTELCONCEPT

Het Landschaphotel is een vernieuwend hotelconcept. Het is helemaal gericht op beleving van het landschap en ontmoetingen in en met het landschap. Niet alleen ontmoeting met de prachtige natuur, maar ook met de mensen die wonen en werken in het landschap. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met andere gasten mee te eten aan de keukentafel bij boeren uit de omgeving, die graag vertellen over het leven in het landschap.

Lees meer …

Landschapkamer concept

LANDSCHAPKAMER

De Landschapkamer is een hotelkamer midden in het landschap, die speciaal voor het Landschaphotel is ontwikkeld. Grote glazen wanden rondom bieden een optimale beleving van het omliggende landschap. Houten panelen laten de Landschapkamer opgaan in het landschap en bieden privacy. Het houten interieur is strak en tijdloos en geeft het typische Droste-gevoel. De veranda is ruim en voorzien van een houtkachel, waardoor het er ook bij koude dagen goed toeven is.

Lees meer …

circulair syteem 500x281

LANDSCHAPSCONCEPT

Het Landschaphotel wil aanjager en mededrager zijn van een nieuw landschapsconcept voor economie en ecologie in gebieden met een hoge landschappelijke waarde. Het Landschaphotel wil samen met partijen in deze gebieden nieuwe verdienmodellen en samenwerkingsverbanden creëren, waarin win-win situaties ontstaan voor economie, ecologie en landschap. Door een stapeling van nieuwe verdienmodellen moet er voor alle partijen in het landschap een gezond toekomstperspectief ontstaan.
Lees meer …