INVESTEERDERS/GRONDEIGENAREN -
16467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

INFORMATIE VOOR INVESTEERDERS EN GRONDEIGENAREN

 

Bent u grondeigenaar en/of investeerder en heeft u een goed gevoel bij het concept Landschaphotel, dan komen wij graag met u in contact. Hieronder leest u meer over wat het concept voor u als grondeigenaar en/of investeerder kan betekenen.

GRONDEIGENAREN

 

Bent u eigenaar van een uniek (stukje) landschap, bent u enthousiast over het concept Landschaphotel, zou u een Landschapkamer op uw grond willen en zou u met ons willen samenwerken, dan willen wij graag met u kennismaken. Het maakt niet uit of u agrariër bent. Of landgoedeigenaar. Of particulier. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

Hieronder leest u wat het concept Landschaphotel voor u kan betekenen, maar ook wat er vanuit het concept gevraagd wordt. En ook wat er door het Landschaphotel gedaan wordt.

 

Wat levert het direct op?

Als eigenaar van een stukje grond waarop een Landschapkamer komt te staan ontvangt u een pachtprijs. Deze pachtprijs bedraagt € 1.000,- per jaar vast en € 5,- per overnachting. Bij een bezetting van 200 nachten betekent dat dus in totaal € 2.000,- aan pachtinkomsten.

 

Wat kan het nog meer opleveren?

De Landschapkamer kan u nog meer opleveren. Bijvoorbeeld wanneer u kiest ervoor kiest het ontbijt te verzorgen in de Landschapkamer. Nog meer levert de Landschapkamer op wanneer u ervoor kiest het dagelijks beheer van de Landschapkamer op u te nemen.

Onze ervaring leert dat de combinatie pacht, ontbijt en beheer u 5 à 6 duizend euro per jaar oplevert.

Indien u agrariër bent en voor ons aantrekkelijke producten levert (graan, vlees, melk, kaas) willen wij graag met u afspraken maken over de afname van deze producten.

 

Wat moet u er voor doen?

U stelt voor de periode van (minimaal) 10 jaar een stukje grond beschikbaar voor de Landschapkamer en zorgt ervoor dat de Landschapkamer daar geplaatst kan worden. U draagt er zorg voor dat deze goed te voet bereikbaar is. Daarnaast draagt u zorg voor een parkeergelegenheid in de omgeving van de Landschapkamer.

 

Welke voorwaarden stellen wij?

Indien de Landschapkamer op gronden met agrarisch gebruik komt te staan, zullen er afspraken gemaakt worden over het gebruik van deze gronden. De Landschapkamers zullen nooit worden geplaatst op gronden waar intensieve landbouw plaatsvindt.

Indien de Landschapkamer op natuurgronden komt te staan, zullen er afspraken worden gemaakt over financiële bijdragen aan natuurbeheer vanuit de inkomsten van de Landschapkamer.

 

Wat doen wij?

We maken met u het plan voor de Landschapkamer(s). We verzorgen de contracten. We zorgen voor de financiering. We regelen de vergunning. We zorgen voor de plaatsing van de Landschapkamer. En wij zorgen voor de exploitatie van de Landschapkamer: van de boekingen tot het onderhoud.

Bent u nog steeds enthousiast? Neem dan contact op met Michael Kok of Harald Droste. Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

INVESTEERDERS

 

Bent u gecharmeerd van het concept Landschaphotel en zou u hierin willen investeren, dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn momenteel bezig met opzetten van een investeringsfonds voor het concept Landschaphotel. Vanuit dit fonds zullen de Landschapkamers en het Landschaphotel worden gefinancierd. Op termijn kunnen vanuit het fonds wellicht ook projecten worden gefinancierd die bijdragen aan de (landschappelijke) versterking van de omgeving van het Landschaphotel.

 

Binnenkort verschijnt hier op deze site meer informatie over het investeringsfonds. Mocht u nu al meer willen weten over de investeringsmogelijkheden dan kun u contact opnemen met Michael Kok of Harald Droste:

Michael Kok

06 189 888 97

michael@michaelkokconcepts.nl

Harald Droste

06 53 333 7772

harald@drostes.nl