LANDSCHAPKAMER -
16754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16754,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

DE LANDSCHAPKAMER

 

De Landschapkamer is een hotelkamer midden in het landschap, die speciaal voor het Landschaphotel is ontwikkeld. Grote glazen wanden rondom bieden een optimale beleving van het omliggende landschap. Houten panelen laten de Landschapkamer opgaan in het landschap en bieden privacy. Het houten interieur is strak en tijdloos en geeft het typische Droste-gevoel. De veranda is ruim en voorzien van een houtkachel, waardoor het er ook bij koude dagen goed toeven is.

 

De Landschapkamer is zeer duurzaam en innovatief. Het bouwwerk is vrijwel geheel van hout, is autarkisch (zelfvoorzienend in energie) en kan dus off-grid (zonder aansluiting op nutsvoorzieningen) in het landschap worden geplaatst. Door een slimme combinatie van technieken zorgt de Landschapkamer het hele jaar door voor een comfortabel en aangenaam verblijf.

 

De Landschapkamer is de eerste toepassing van het gebouwconcept Landschap Lodge (www.landschaplodge.nl). Dit gebouwconcept is ontwikkeld door een samenwerking tussen de volgende partijen: Pioneering, De Groot Vroomshoop Groep, Loohuis Installatiegroep, SD Architectuur, Michael Kok Concepts en Droste.